Organisations

Address: Oslo
Business Genre:
Short Business Description: En poltisk organisasjon jobber med tamil saker i Norge.
Long Business Description:

EN POLTISK ORGANISASJON JOBBER MED TAMIL SAKER I NORGE.

Business Phone Number: 93422229
Business Tags: ,
Norsk Tamilsk Kultur Senter
Business Genre:
Short Business Description: NTKS is a Tamil youth organization which is working to create unity and a network among Norwegian born Tamil youth by arranging various social events.
Long Business Description:

NTKS is a Tamil youth organization which is working to create unity and a network among Norwegian born Tamil youth by arranging various social events.

Business Phone Number: 907 72 607
norway tamil sangam
Address: Norway tamil sangam
fjellstuveien 26
0982 oslo
Business Genre:
Short Business Description: norway tamil sangam
Long Business Description:

norwaytamilsangam

Business Website Address: http://www.norwaytamilsangam.com
Business Phone Number: 0047 46 77 35 35
tcc
Business Genre:
Short Business Description: நோர்வே வாழ் ஈழத்தமிழரை, தாயகத்தை நோக்கிய வேணாவாவோடு அரசியல் விடுதலையூடாக அங்கு சமூக முன்னேற்ற கட்டுமானப்பணிகளை முன்னெடுக்க அணிதிரட்டவும்,
Long Business Description:

நோர்வே வாழ் ஈழத்தமிழரை, தாயகத்தை நோக்கிய வேணாவாவோடு அரசியல் விடுதலையூடாக அங்கு சமூக முன்னேற்ற கட்டுமானப்பணிகளை முன்னெடுக்க அணிதிரட்டவும்,

Business Website Address: http://www.tccnorway.no
Tamil-Norwegian Resource Association
Address: TNRA, Grinda 7, 2013 Skjetten.
Business Genre:
Short Business Description:
En 30 år lang borgerkrig på Sri Lanka har fordrevet flere hundre tusen tamilere fra deres hjem i de nordlige og østlige delene av øya. Rundt 20 000 av oss har funnet veien helt til den nordlige delen av jordkloden, nemlig til vårt nye hjemland Norge. Krigen i Sri Lanka

Long Business Description:

En 30 år lang borgerkrig på Sri Lanka har fordrevet flere hundre tusen tamilere fra deres hjem i de nordlige og østlige delene av øya. Rundt 20 000 av oss har funnet veien helt til den nordlige delen av jordkloden, nemlig til vårt nye hjemland Norge. Krigen i Sri Lanka tok en blodig slutt i 2009 og har etterlatt flere spor i det tamilske samfunnet. I hjemlandet har flere mistet levebrødet sitt, eks-soldater sitter igjen uten fremtidsutsikter, enker sitter igjen alene med ansvar for familien, foreldreløse barn får ikke dekket deres grunnleggende behov som mat og husly, og en allerede høy og økende arbeidsledighet er vanskelig for samfunnet og ikke minst det enkelte individ.

Business Website Address: http://www.tnra.no/
Business Phone Number: +47 465 28 841
TRVS (TAMILSK RESSURS OG VEILEDNINGSSENTER)
Address: Post adresse: P.B. 135 Furuset
1001 Oslo
Besøk adresse: Nedre Rommen 3
0988 Oslo
OSLO
Business Genre:
Short Business Description: Når vi får muligheten til å bo i et fremmed land har vi et ansvar for oss selv og for våre kommende generasjoner til å integrere oss og samtidig ta vare på vår identitet og våre røtter.
Long Business Description:

Når vi får muligheten til å bo i et fremmed land har vi et ansvar for oss selv og for våre kommende generasjoner til å integrere oss og samtidig ta vare på vår identitet og våre røtter.

Business Website Address: https://www.trvs.no
Business Phone Number: 400 56 574